FANTASTIČNI ORKESTER / Jaka Strajnar

30,00 €

NA KRATKO O KNJIGI Knjiga vsebuje več kot sto vzorcev, ki jih izvajamo z lastnimi inštrumenti in šolskimi potrebščinami.
Vzorce v knjigi se lahko izvaja na najra... prikaži cel opis izdelka

Proizvajalec: Jaka Strajnar

Zaloga: na zalogi

V košarico
NA KRATKO O KNJIGI

Knjiga vsebuje več kot sto vzorcev, ki jih izvajamo z lastnimi inštrumenti in šolskimi potrebščinami.

Vzorce v knjigi se lahko izvaja na najrazličnejših mizah v šoli ali doma. Z dosledno uporabo vsebin v tej knjigi boste lahko dosegli izjemne rezultate tudi na področju otrokovih motoričnih spretnosti in glasbenih dispozicij.

Knjiga je razdeljena na številna poglavja in v vsakem poglavju je predstavljen določen predmet ali del telesa, ki ga uporabljamo pri igranju, npr. Roke, Zvezek, Svinčnik in ravnilo …

Vsako poglavje je razdeljeno na tri težavnostne stopnje:

OSNOVE – začetna stopnja: tukaj so prestavljene osnovne tehnike igranja in začetni lahki vzorci, namenjeni otrokom za uvodno spoznavanje z določenim inštrumentom. Vzorci so v tem poglavju zapisani v tabeli.

KORAK NAPREJ – nadaljevalna stopnja: tukaj so predstavljeni nadaljevalni vzorci (tudi daljši vzorci in ritmi) ter nove tehnike igranja, ki se jih lahko vključi v izvajanje. Vzorci so v tem  poglavju zapisani v tabeli in z notnim zapisom.

STOPNICA VIŠJE – nadgradnja: tukaj so predstavljeni daljši enoglasni in dvoglasni vzorci ali kombinacija vzorcev, ki sestavljajo potek daljših skladb, v katere se lahko vključuje tudi improvizacijo. Vzorci so v tem  poglavju zapisani z notnim zapisom.

Na spletu se nahajajo tudi videoposnetki vseh vzorcev iz knjige in glasbeni predlogi ob katerih lahko izvajate vzorce.

Knjiga obsega 60 strani.

2 leti
garancije na
skrbno izbrana glasbila