Kategorije

Kapsule

Kapsule

Aktivni filtri

 • Kapsula Eric Johnson Blues...
  Hitri pogled
  • Novo

  Kapsula Eric Johnson Blues Cube BC TC - EJ Roland

  300,00 €

  Tone Capsule je enota modificiranega vezja, ki spremeni značilnost cevnega vezja originalne Blues Cube in se pritrdi pod ohišje ojačevalnika. Ko je enkrat povezan, sprememba vezja na Tone Capsule spremeni uglasitev ojačevalnika, kar vam daje izjemne tone in odzive Erica Johnsona. Združljivi izdelki: Blues Cube Artist, Blues Cube Artist212 in Blues Cube Stage

 • Kapsula Blues Cube...
  Hitri pogled
  • Novo

  Kapsula Blues Cube Ultimate Blues BC TC - UB Roland

  240,00 €

  Tone Capsule je enota modificiranega vezja, ki spremeni vezje cevi, značilno za originalno Blues Cube. Originalna Blues Cube proizvaja bogat in drzen blues ton, ki temelji na značilnostih cevi 6L6 podjetja Tube Logic. Po drugi strani pa Ultimate Blues Tone Capsule proizvaja sladek in globok občutek kompresije popolnoma napetega majhnega ojačevalca z elektronkami 6V6, predvsem majhnih črnih ojačevalcev, ki so slavno uporabljeni v številnih zgodovinskih posnetkih. Na splošno ojačevalci z elektronkami 6V6 niso zelo glasni, vendar Blues Cube z Ultimate Blues Tone Capsule zagotavlja zadostno izhodno moč tudi na odru. Ultimate Blues Tone Capsule, ki so ga razvili Rolandovi inženirji pod nadzorom blues kitarista Kirka Fletcherja, natančno uglasi ojačevalec, da ustreza njegovim zahtevam, in zajame tako njegove duševne čiste kot sladke hrustljave zvoke.

  Združljivi izdelki: Blues Cube Stage, Blues Cube Artist, Blues Cube Artist212 in Blues Cube Tour.

 • Kapsula Robben Ford Blues...
  Hitri pogled
  • Novo

  Kapsula Robben Ford Blues Cube BC TC - RF Roland

  300,00 €

  Robben Ford Tone Capsule prinaša značilne tone znanega blues in fusion kitarista v serijo ojačevalcev Roland Blues Cube. To modifikacijsko vezje, ki ga je mogoče namestiti v nekaj sekundah, spremeni zvok in karakteristike odziva ojačevalcev Blues Cube, da proizvede bogat, kremast blues glavni ton in močno prisotnost slavnega zvoka Robbena Forda. Pri razvoju te Tone Capsule so Rolandovi inženirji sodelovali neposredno z umetnikom samim, pri čemer so kanale čistega in škrtanja natančno prilagodili njegovim osebnim specifikacijam.

  Združljivi ojačevalniki: Blues Cube Artist, Blues Cube Artist212, Blues Cube Stage in Blues Cube Tour.

 • Kapsula Blues Cube New York...
  Hitri pogled
  • Novo

  Kapsula Blues Cube New York Blues BC TC - NY Roland

  250,00 €

  New York Blues Tone Capsule, razvit pod nadzorom NYC kitarista Oza Noya, prinaša še en izrazit glas v serijo ojačevalcev Blues Cube. Popelje ojačevalnik v kraljestvo tradicionalne britanske kombinacije EL84 - pogosto imenovane "zvok razreda A" - medtem ko še vedno ponuja temeljne elemente ameriške dediščine tvida Blues Cube. Z zvokom klasičnega zvonjenja pri nižjih nastavitvah postane kanal Clean slajši, bolj kremast in bolj preglasen, ko se glasnost poveča. Preklop na kanal Crunch zažene drznejši ton z debelejšim srednjim tonom, ki je kot nalašč za rock ritme in debele solaže. Dinamična in vsestranska, New York Blues Tone Capsule prinaša edinstveno tonsko fuzijo, ki zajame mednarodno raznolikost newyorške glasbene scene.

  Združljivi ojačevalniki: Blues Cube Artist, Blues Cube Artist212, Blues Cube Stage in Blues Cube Tour.

 • Kapsula Blues Cube Sparkle...
  Hitri pogled
  • Novo

  Kapsula Blues Cube Sparkle Clean BC TC - SC Roland

  250,00 €

  Blues Cube Sparkle Clean Tone Capsule vašemu ojačevalniku Blues Cube prinaša še en vrhunski glas. Ta ekspresivna tonska kapsula, zasnovana v sodelovanju s priznanim kitaristom Jeffom "Skunk" Baxterjem, prinaša vsestransko paleto čistih tonov z močjo, prisotnostjo in jasnostjo. Naš nenehno razvijajoči se pristop Tube Logic v celoti zajame zvočne nianse in dinamičen občutek KT66, starinske izhodne cevi, znane po svojem velikem, polnem zvoku in velikem prostoru za glavo. Sparkle Clean Tone Capsule je idealna za vse kitariste, ki svoj zvok oblikujejo s pedali, odlična pa je tudi za igralce countryja in jazza, pedal steel kitariste in vse, ki radi igrajo z bogatimi čistimi toni.

  -Združljivi ojačevalniki: Blues Cube Artist, Blues Cube Artist212, Blues Cube Stage in Blues Cube Tour.

 • Kapsula Steve Vai Legacy...
  Hitri pogled
  • Novo

  Kapsula Steve Vai Legacy Tone Capsule WZ TC-SV Boss

  360,00 €

  Steve Vai Legacy Tone Capsule je modificirano vezje, ki ponovno glasi značilnosti cevnega vezja originalnega Waza Amp. Inženirji BOSS so tesno sodelovali s Stevom, da bi ustvarili idealno kompresijo na vsaki struni in natančen zvočni odziv pri kateri koli glasnosti. Z vbrizgavanjem ključnih elementov ojačevalnika Legacy vezje Tube Logic spremeni ton, da proizvede Stevov prepoznavni zvok. Od gladkih vzdržljivih vodilnih tonov do toplih, širokih in dinamičnih čistih odzivov, Steve Vai Legacy Tone Capsule uteleša ta ikonični zvok.

  -Združljivi izdelki: WAZA Amp Head, WAZA Amp Head 75