Kategorije

Melodija glasbila d.o.o. razpisuje v sklopu projekta MUZICIRAJ Z MELODIJO projekt »IŠČEMO TEBE« za najboljši predstavitveni avizo podjetja Melodija glasbila d.o.o. iz Mengša. Avizo mora vsebovati čimbolj celostno predstavitev podjetja, katero bo lahko podjetje Melodija glasbila d.o.o. uporabilo v reklamne namene. Vse potrebne informacije lahko najdete na naši internetni strani: www.melodija.si

Avizo mora vsebovati eno ali več glasbil iz naše ponudbe in ustrezno predstavitev podjetja predstavljeno na najbolj izviren in inovativen način. V predstavitev mora biti vključeno eno ali več glasbil iz naše ponudbe. Predstavitev lahko traja najmanj 2 minuti in največ 3 minute. Na razpis se lahko prijavijo posamezniki ali skupine. Zainteresirani kandidati se morajo prijaviti do 26.5.2024 preko naše online prijavnice, ki jo najdete na naši internetni strani v zavihku DELAVNICE. Prijava je brezplačna.

Prijava

Prijavnica - Melodija išče tebe

Prijave zbiramo do 26.5.2024.


 

V sklopu projekta bomo podelili tri nagrade za tri najbolj izvirne in inovativne predstavitve:

-prva nagrada (darilni bon v vrednosti 300€)

-druga nagrada (darilni bon v vrednosti 200€)

-tretja nagrada (darilni bon v vrednosti 100€)

V sklopu projekta iščemo presežek inovativnosti zato si pridržujemo pravico, da katero od nagrad ne podelimo v kolikor bo strokovna komisija ocenila, da izvajalci niso zadostno predstavili podjetja v celoti.

Predstavitev bo potrebno v ŽIVO predstaviti na odru dvorane BISTRO-ja KIWI v Depali vasi dne 31.5.2024 z pričetkom ob 18:00h. Vse predstavitve bodo posnete zvočno in video.

Vsi nastopajoči se odpovedujejo avtorskih pravic v prid podjetja Melodija glasbila d.o.o. z možnostjo kasnejše objave v komercialne namene.

Vsi prijavljeni boste o vseh podrobnostih obveščeni po zaključku prijav predvidoma med 27-28.5.2024

V sklopu projekta »IŠČEMO TEBE« bodo predstavljeni tudi novi modeli diatoničnih harmonik MELODIJA z možnostjo testiranja. Predstavitev bo vodil MARTIN VODLAN član/harmonikaš skupine Viharniki ob spremljavi članov ansambla Viharnik. V sklopu projekta bomo na ta dan tudi priznali poseben gotovinski popust v višini 10% na vse diatonične in klavirske harmonike iz naše ponudbe.

VLJUDNO VABLJENI, da se nam pridružite za manjšo pogostitev in dobro voljo bo poskrbel BISTRO KIWI.

TEAM MELODIJA