Kategorije

Seznam izdelkov znamke Buffet Crampon

Obstaja 11 izdelkov

Prikazanih 1-11 od 11 izdelkov
 • Klarinet A Buffet Crampon DIVINE
  Hitri pogled

  Klarinet A Buffet Crampon DIVINE

  7.499,00 €
  Klarinet A Buffet Crampon DIVINE
  Raziskave in razvoj so zahteven in ustvarjalen proces. Paul Meyer je v sodelovanju z našimi delavnicami in mednarodno priznanimi klarinetisti sodeloval pri raziskovalnem projektu razvoja nove akustike, ki je povzročil božanski zvok klarineta. Ta model ima enake luknje kot model Tosca, kar omogoča boljšo intonacijo v celotnem registru. Izboljšana izvrtina daje prednost fleksibilnemu prehodu skozi register in lahkotnejšemu pihanju. Bb klarinet Divine ima dva sodčka - 65 mm (442 Hz) in 66 mm (440 Hz) in A model s 65 mm (440 Hz) in 64 mm (442 Hz). Zgornji spojki sta narejeni iz materiala Green Line kar omogoča, da so luknje, ki so najbolj izpostavljene pod manjšim pritiskom in posledično manj izpostavljene poku. Ogljikova žica (patent Buffet Crampon), ki nadomešča kovinske obroče, naredi klarinet 60 gramov lažji in s tem prispeva k izjemnemu ravnovesju z večjimi vibracijami in lahotnejšim pihanjem. Tako kot pri modelu Tosca je tudi Divine klarinet opremljen s korekcijsko tipko za nizki F. Nova postavitev zaklopk izboljšujejo ergonomijo klarineta, ne da bi destabilizirali glasbenikove sposobnosti. Medtem ko je bil klarinet Tosca vrhunski model(izvrtine R13) je Divine odlikoval najnovejši razvoj Buffet Crampon RC. Ta nova paleta klarineta predstavlja pomemben korak v zgodovini Buffet Crampona, saj združuje tehnično znanje z neprimerljivo izdelavo v francoski proizvodnji pihal. TEHNIČNE SPECIFIKACIJE Bb, A 440/442 Hz Telo: Dalbergia Melanoxylon, izbran afriški les Izvrtina: poli-cilindrična Luknje: Green-Line na zgornjem sklepu Karbonska žica: Sodček, spodnji spoj, odmevnik Zamaški: sintetičen tenon, zahteva mazivo BCA0135 Bb: 2,55 "in 2,59" A: 2,55 "in 2,52" Zaklopke:19 Obročki: 6 Palec: nastavljiv Zaklopka: Eb Korekcijski nizki F Kovinske zaklopke: posrebrene ali pozlačene Kovane zaklopke baker in srebro Vzmeti: Modro jeklo kovinski O-obroč Blazince: odporen material (GT), usnje in naravna pluta BC1260L-2-0 A clarinet
 • Klarinet A Buffet Crampon...
  Hitri pogled

  Klarinet A Buffet Crampon GALA 18/6

  3.111,00 €

  Klarinet A Buffet Crampon GALA 18/6

  Ustvarjanje klarinetov Legend in Tradition leta 2017 je povzročilo novo družino vrtin. Zahvaljujoč svojim kvalitetam, ki združujejo tradicijo in inovativnost zapeljujejo vse več glasbenikov po vsem svetu. Leta 2020 se je Buffet Crampon odločil nadaljevati razvoj te družine vrtin s predstavitvijo novega inštrumenta, ki presega pričakovanja tako s kakovostjo francoske izdelave kot s posebno dostopno ceno: klarinet GALA.

  Njegova zasnova v celoti izkorišča najnovejše raziskave, zaznamujejo pa ga bogati alikvoti in splošno ravnovesje instrumenta. Ta novi profesionalni klarinet je opremljen z lesenimi dimniki (dalbergia melanoxylon) in usnjenimi blazinicami. Končni dodatki črnih ponikljanih prstanov, medaljona in ligature krasijo instrument z eleganco.

  Gala je na voljo v Bb in A; ima tudi opcijsko tipko Eb. Tradicionalni etui "pochette" predstavlja eksponat našega novega opusa, ki profesionalnim glasbenikom in strastnim amaterjem ponuja nov klarinet "made in France".

  • Model: BC1121L
  • Boehmov sistem
  • Gala model
  • Ista izvrtina kot pri modelih "Tradition" in "Légende"
  • A' = 440/442 Hz
  • Telo in tonske luknje iz lesa grenadile
  • Policilindrična izvrtina
  • 18 tipk
  • 6 prstanov
  • Eb tipka
  • Nastavljiv naslon za palec
  • Posrebreni mehanizem
  • Ligatura, medaljon GALA in prstana, črno ponikljano
  • Blazinice iz usnja
  • Odmevnik z ravnim dnom
  • Modre jeklene vzmeti
  • Vključuje dva sodčka (65 mm in 66 mm) 
  • Izdelano v Franciji
 • Klarinet A Buffet Crampon LÉGENDE
  Hitri pogled

  Klarinet A Buffet Crampon LÉGENDE 19/6

  7.490,00 €

  Klarinet A Buffet Crampon LÉGENDE
  Lani je klarinetna tradicija s povsem novim konceptom vrtine glasbeno in strokovno presenetila svet, ki je združil starodavno znanje s temeljnimi raziskavami. Letos Buffet Crampon s ponosom ponovno predstavlja popolnoma nov model, Légende. Ta novi klarinet je tudi rezultat tega razvoja metodologije in ima iste vrline kot njihovi vrhunski kolegi, vključno z: kovinski pokrovčki, ki trajno združujejo zgornji in spodnji sklep GreenLine tone luknje, kar zagotavlja zrakotesno zapiranje in brezhiben zvok, hkrati pa odpravlja nevarnost razpok nizka F korekcijska tipka za izboljšanje zvoka in intoncije ergonomični obroči za bolj udoben in intuitiven občutek (ekskluzivno Légende) naravni les, posebej izbran Légende bo igralce presenetil s svojo natančnostjo in takojšnjim odzivom. Njegov natančen in osredotočen ton, značilen za ta nov koncept lukenj, oddaja celoten spekter zvoka, ki obsega najsvetlejšo in najmehkejšo barvo. Omogoča klarinetistu, da se lahko resnično dinamično izraža. To je tudi prihod povsem nove linije glede estetskih možnosti, klarinet, ki prihaja iz rose zlata in srebra - nova zlata doba - kot je bilo to storjeno za inštrumenti, ki so bili izdelani ob 190-letnici Buffet Crampona. Izvirni medaljoni z zlato ploščico dodajo klarinetu edinstven zaključek in unikatnost.TEHNIČNE SPECIFIKACIJE Bb, A 440/442 Hz Telo: Naravni grenadilni les (Dalbergia Melanoxylon) ali Green Line (Dalbergia Melanoxylon kompozit), valjasti izvrtin Crampon Cindpon, cilindrična vrtina Buffet Crampon na zgornjem sklepu, kovinski pokrovčki dvignjeni C # -G # ton luknja (samo) 2 sodčka; Bb: 66 in 65 mm - A: 64 in 65 mm Kovček: visokotehnološko ohišje, rjavo usnje, enojni ali dvojni kovček (Bb in A klarinet) ovitek za kovček 19 tipk 6 obročev nastavljiv naslon za palec Eb zaklopka korekcija za nizki f, nizek E (opcija) posrebrena in pozlačena različica visoko zanesljive zaklopke kovinski zatiči z O-obroči modre jeklene vzmeti Blazinice: Kombinacija GT blazinic (100% vodoodporne blazinice) in naravnih plutovinastih blazinic Dodatna oprema: objemka Légende, roza zlato, pokrovček za ustnik Buffet Crampon

 • Klarinet Bb Buffet Crampon RC
  Hitri pogled

  Klarinet A Buffet Crampon RC Prestige 18/6 NOVI

  5.777,00 €

  Klarinet A Buffet Crampon RC Prestige 18/6

  • boehmov sistem
  • izdelana v celoti iz afriškega črnega lesa (Dalbergia Melanoxylon)
  • posrebrene zaklopke
  • posrebreni odmevnik
  • 18 tipk 
  • 5 obročkov
  • nastavljiv naslon za palec
  • kovček in dodatki vključeni

  Robert Carrée je med vsemi ljudmi, ki so se v zgodovini Buffet Crampona sodelovali v razvoju eden najpomembnejših. Kariero je posvetil izpopolnjevanju glasbila tako umetniško kot tehnično. Model RC, ki je že svetovna referenca,  saj je bil prenovljen leta 2014. V sam razvoj novitet so vključili kar 10 let raziskav. Celotna intonacija inštrumenta je bila izboljšana, da bi se kar najbolje približali današnjim zahtevam. Njegov topel, osredotočen ton, projekcija ter izboljšana odzivnost in intonacije bodo glasbeniku zagotovili čisto zadovoljstvo.

 • Klarinet A Buffet Crampon TOSCA
  Hitri pogled

  Klarinet A Buffet Crampon TOSCA

  6.899,00 €
  Klarinet A Buffet Crampon TOSCA
  Tosca klarinet, ki ga je oblikoval Michel Arrignon, je utrdil s svojo eleganco in slogom, plod bogatih izkušenj in inovativnosti.
  Ena največjih prednosti Buffet Crampon je njegova sposobnost za razvoj novih instrumentov v tesnem sodelovanju z najbolj znanimi glasbeniki francoske šole pihal. Glasbeniki, s katerimi smo sodelovali, so Romin Guyot, Pascal Moraguès in Guy Deplus.
  Oblikovan je z bogatim spektrom alikvotov in edinstveno zvočnostjo, Tosca klarinet je resnično izjemen.
  Njegova enostavnost odziva in prilagodljivost ter visoka raven udobja so lastnosti, ki ga ločujejo od drugih klarinetov in to je bistvo tega klarineta, ki je del družine R13 izvrtin.
  Na voljo je v Bb, A in Eb, v grenadilnem lesu ali v kompozitnem materialu Green Line.
  TEHNIČNE SPECIFIKACIJE Bb, A, Eb
  440/442 Hz
  trup: Naravna afriška lesa (Dalbergia Melanoxylon) ali zelena LinE izvrtina: poli-cilindrična Bb: 2,55 "in 2,59"
  A: 2,55 "in 2,52" Eb: 1,59 "in 1,63" zaklopke: 19 obročki: 6
  palec: nastavljiv ročica eb: Vključeno korekcijski zaklopke nizke F: Vključeno kovinski zaključek: posrebreno ali pozlačeno kovani zaklopke, baker in srebro vzmeti: Modro jeklo blazinice: 100% vodoodporen material (GT), usnje in naravna pluta opcije : BC1150L-2: Bb klarinet, naravno afriško telo iz črnega lesa BC1150GL-2: Bb klarinet, telo Green Line BC1250L-2: A klarinet, naravno afriško telo iz črnega lesa BC1250GL-2: A klarinet, telo Green Line BC1550L-2: Eb klarinet, naravno afriško telo iz črnega lesa BC1550GL-2: Eb klarinet, telo Green Line

 • Klarinet Bb Buffet Crampon DIVINE
  Hitri pogled

  Klarinet Bb Buffet Crampon DIVINE

  7.222,00 €
  Klarinet Bb Buffet Crampon DIVINE
  Raziskave in razvoj so zahteven in ustvarjalen proces. Paul Meyer je v sodelovanju z našimi delavnicami in mednarodno priznanimi klarinetisti sodeloval pri raziskovalnem projektu razvoja nove akustike, ki je povzročil božanski zvok klarineta. Ta model ima enake luknje kot model Tosca, kar omogoča boljšo intonacijo v celotnem registru. Izboljšana izvrtina daje prednost fleksibilnemu prehodu skozi register in lahkotnejšemu pihanju. Bb klarinet Divine ima dva sodčka - 65 mm (442 Hz) in 66 mm (440 Hz) in A model s 65 mm (440 Hz) in 64 mm (442 Hz). Zgornji spojki sta narejeni iz materiala Green Line kar omogoča, da so luknje, ki so najbolj izpostavljene pod manjšim pritiskom in posledično manj izpostavljene poku. Ogljikova žica (patent Buffet Crampon), ki nadomešča kovinske obroče, naredi klarinet 60 gramov lažji in s tem prispeva k izjemnemu ravnovesju z večjimi vibracijami in lahotnejšim pihanjem. Tako kot pri modelu Tosca je tudi Divine klarinet opremljen s korekcijsko tipko za nizki F. Nova postavitev zaklopk izboljšujejo ergonomijo klarineta, ne da bi destabilizirali glasbenikove sposobnosti. Medtem ko je bil klarinet Tosca vrhunski model(izvrtine R13) je Divine odlikoval najnovejši razvoj Buffet Crampon RC. Ta nova paleta klarineta predstavlja pomemben korak v zgodovini Buffet Crampona, saj združuje tehnično znanje z neprimerljivo izdelavo v francoski proizvodnji pihal. TEHNIČNE SPECIFIKACIJE Bb, A 440/442 Hz Telo: Dalbergia Melanoxylon, izbran afriški les Izvrtina: poli-cilindrična Luknje: Green-Line na zgornjem sklepu Karbonska žica: Sodček, spodnji spoj, odmevnik Zamaški: sintetičen tenon, zahteva mazivo BCA0135 Bb: 2,55 "in 2,59" A: 2,55 "in 2,52" Zaklopke:19 Obročki: 6 Palec: nastavljiv Zaklopka: Eb Korekcijski nizki F Kovinske zaklopke: posrebrene ali pozlačene Kovane zaklopke baker in srebro Vzmeti: Modro jeklo kovinski O-obroč Blazince: odporen material (GT), usnje in naravna pluta BC1160L-2-0 Bb clarinet
 • Klarinet Bb Buffet Crampon FESTIVAL
  Hitri pogled

  Klarinet Bb Buffet Crampon FESTIVAL 18/6

  4.399,00 €

  Klarinet Bb Buffet Crampon FESTIVAL
  Oblikovan leta 1987 z nasveti treh umetnikov, ki so znani po vsem svetu - Jacquesa Lancelota, Guya Deplusa in Michela Arrignona - FESTIVAL klarinet izpolnjuje zahteve današnjih glasbenikov, solistov in učiteljev, ki interpretirajo vse od Mozarta do Bouleza. TEHNIČNE SPECIFIKACIJE
  Bb, A uglaševanje: 440 Hz / 442 Hz telo: Dalbergia Melanoxylon, Neodprta Grenadilla izvrtina: poli-cilindrična kovinsko pokrovčani Bb: 2,55 "in 2,59" A: 2,55 "in 2,52" zaklopke: 18 obročki: 6 palec: nastavljiv zaklopka Eb / Ab: Standardna srebro vzmeti: iglaste in ravne modre vzmeti blazinice: 100% vodoodporen material (GT), usnje in naravna pluta opcije : BC1139L-2: Bb klarinet, trup Grenadilla BC1139GL-2: Bb klarinet, trup Green Line BC1239L-2: A klarinet, trup Grenadilla BC1239GL-2: A klarinet, trup Green Line

 • Klarinet Bb Buffet Crampon...
  Hitri pogled

  Klarinet Bb Buffet Crampon GALA 18/6

  2.939,00 €

  Klarinet Bb Buffet Crampon GALA 18/6

  Ustvarjanje klarinetov Legend in Tradition leta 2017 je povzročilo novo družino vrtin. Zahvaljujoč svojim kvalitetam, ki združujejo tradicijo in inovativnost zapeljujejo vse več glasbenikov po vsem svetu. Leta 2020 se je Buffet Crampon odločil nadaljevati razvoj te družine vrtin s predstavitvijo novega inštrumenta, ki presega pričakovanja tako s kakovostjo francoske izdelave kot s posebno dostopno ceno: klarinet GALA.

  Njegova zasnova v celoti izkorišča najnovejše raziskave, zaznamujejo pa ga bogati alikvoti in splošno ravnovesje instrumenta. Ta novi profesionalni klarinet je opremljen z lesenimi dimniki (dalbergia melanoxylon) in usnjenimi blazinicami. Končni dodatki črnih ponikljanih prstanov, medaljona in ligature krasijo instrument z eleganco.

  Gala je na voljo v Bb in A; ima tudi opcijsko tipko Eb. Tradicionalni etui "pochette" predstavlja eksponat našega novega opusa, ki profesionalnim glasbenikom in strastnim amaterjem ponuja nov klarinet "made in France".

  • Model: BC1121L
  • Boehmov sistem
  • Gala model
  • Ista izvrtina kot pri modelih "Tradition" in "Légende"
  • A' = 440/442 Hz
  • Telo in tonske luknje iz lesa grenadile
  • Policilindrična izvrtina
  • 18 tipk
  • 6 prstanov
  • Eb tipka
  • Nastavljiv naslon za palec
  • Posrebreni mehanizem
  • Ligatura, medaljon GALA in prstana, črno ponikljano
  • Blazinice iz usnja
  • Odmevnik z ravnim dnom
  • Modre jeklene vzmeti
  • Vključuje dva sodčka (65 mm in 66 mm) 
  • Izdelano v Franciji
 • Klarinet Bb Buffet Crampon LÉGENDE
  Hitri pogled

  Klarinet Bb Buffet Crampon LÉGENDE 19/6

  6.899,00 €

  Klarinet Bb Buffet Crampon LÉGENDE
  Lani je klarinetna tradicija s povsem novim konceptom vrtine glasbeno in strokovno presenetila svet, ki je združil starodavno znanje s temeljnimi raziskavami. Letos Buffet Crampon s ponosom ponovno predstavlja popolnoma nov model, Légende. Ta novi klarinet je tudi rezultat tega razvoja metodologije in ima iste vrline kot njihovi vrhunski kolegi, vključno z: kovinski pokrovčki, ki trajno združujejo zgornji in spodnji sklep GreenLine tone luknje, kar zagotavlja zrakotesno zapiranje in brezhiben zvok, hkrati pa odpravlja nevarnost razpok nizka F korekcijska tipka za izboljšanje zvoka in intoncije ergonomični obroči za bolj udoben in intuitiven občutek (ekskluzivno Légende) naravni les, posebej izbran Légende bo igralce presenetil s svojo natančnostjo in takojšnjim odzivom. Njegov natančen in osredotočen ton, značilen za ta nov koncept lukenj, oddaja celoten spekter zvoka, ki obsega najsvetlejšo in najmehkejšo barvo. Omogoča klarinetistu, da se lahko resnično dinamično izraža. To je tudi prihod povsem nove linije glede estetskih možnosti, klarinet, ki prihaja iz rose zlata in srebra - nova zlata doba - kot je bilo to storjeno za inštrumenti, ki so bili izdelani ob 190-letnici Buffet Crampona. Izvirni medaljoni z zlato ploščico dodajo klarinetu edinstven zaključek in unikatnost.TEHNIČNE SPECIFIKACIJE Bb, A 440/442 Hz Telo: Naravni grenadilni les (Dalbergia Melanoxylon) ali Green Line (Dalbergia Melanoxylon kompozit), valjasti izvrtin Crampon Cindpon, cilindrična vrtina Buffet Crampon na zgornjem sklepu, kovinski pokrovčki dvignjeni C # -G # ton luknja (samo) 2 sodčka; Bb: 66 in 65 mm - A: 64 in 65 mm Kovček: visokotehnološko ohišje, rjavo usnje, enojni ali dvojni kovček (Bb in A klarinet) ovitek za kovček 19 tipk 6 obročev nastavljiv naslon za palec Eb zaklopka korekcija za nizki f, nizek E (opcija) posrebrena in pozlačena različica visoko zanesljive zaklopke kovinski zatiči z O-obroči modre jeklene vzmeti Blazinice: Kombinacija GT blazinic (100% vodoodporne blazinice) in naravnih plutovinastih blazinic Dodatna oprema: objemka Légende, roza zlato, pokrovček za ustnik Buffet Crampon

 • Klarinet Bb Buffet Crampon RC
  Hitri pogled

  Klarinet Bb Buffet Crampon RC Prestige 18/6 NOVI

  4.777,00 €

  Klarinet Bb Buffet Crampon RC Prestige 18/6

  • boehmov sistem
  • izdelana v celoti iz afriškega črnega lesa (Dalbergia Melanoxylon)
  • posrebrene zaklopke
  • posrebreni odmevnik
  • 18 tipk 
  • 5 obročkov
  • nastavljiv naslon za palec
  • kovček in dodatki vključeni

  Robert Carrée je med vsemi ljudmi, ki so se v zgodovini Buffet Crampona sodelovali v razvoju eden najpomembnejših. Kariero je posvetil izpopolnjevanju glasbila tako umetniško kot tehnično. Model RC, ki je že svetovna referenca,  saj je bil prenovljen leta 2014. V sam razvoj novitet so vključili kar 10 let raziskav. Celotna intonacija inštrumenta je bila izboljšana, da bi se kar najbolje približali današnjim zahtevam. Njegov topel, osredotočen ton, projekcija ter izboljšana odzivnost in intonacije bodo glasbeniku zagotovili čisto zadovoljstvo.

 • Klarinet Bb Buffet Crampon TOSCA
  Hitri pogled

  Klarinet Bb Buffet Crampon TOSCA

  6.399,00 €
  Klarinet Bb Buffet Crampon TOSCA
  Tosca klarinet, ki ga je oblikoval Michel Arrignon, je utrdil s svojo eleganco in slogom, plod bogatih izkušenj in inovativnosti.
  Ena največjih prednosti Buffet Crampon je njegova sposobnost za razvoj novih instrumentov v tesnem sodelovanju z najbolj znanimi glasbeniki francoske šole pihal. Glasbeniki, s katerimi smo sodelovali, so Romin Guyot, Pascal Moraguès in Guy Deplus.
  Oblikovan je z bogatim spektrom alikvotov in edinstveno zvočnostjo, Tosca klarinet je resnično izjemen.
  Njegova enostavnost odziva in prilagodljivost ter visoka raven udobja so lastnosti, ki ga ločujejo od drugih klarinetov in to je bistvo tega klarineta, ki je del družine R13 izvrtin.
  Na voljo je v Bb, A in Eb, v grenadilnem lesu ali v kompozitnem materialu Green Line.
  TEHNIČNE SPECIFIKACIJE Bb, A, Eb
  440/442 Hz
  trup: Naravna afriška lesa (Dalbergia Melanoxylon) ali zelena LinE izvrtina: poli-cilindrična Bb: 2,55 "in 2,59"
  A: 2,55 "in 2,52" Eb: 1,59 "in 1,63" zaklopke: 19 obročki: 6
  palec: nastavljiv ročica eb: Vključeno korekcijski zaklopke nizke F: Vključeno kovinski zaključek: posrebreno ali pozlačeno kovani zaklopke, baker in srebro vzmeti: Modro jeklo blazinice: 100% vodoodporen material (GT), usnje in naravna pluta opcije : BC1150L-2: Bb klarinet, naravno afriško telo iz črnega lesa BC1150GL-2: Bb klarinet, telo Green Line BC1250L-2: A klarinet, naravno afriško telo iz črnega lesa BC1250GL-2: A klarinet, telo Green Line BC1550L-2: Eb klarinet, naravno afriško telo iz črnega lesa BC1550GL-2: Eb klarinet, telo Green Line