Kategorije

Seznam izdelkov znamke OHM therapeutics

Obstaja 6 izdelkov

Prikazanih 1-6 od 6 izdelkov
 • Terapevtske vilice AKTIVATOR
  Hitri pogled

  Terapevtske vilice AKTIVATOR

  19,00 €

  Terapevtske vilice AKTIVATOR

  Uporabite Activator kot površino, da trdno udarite po vilicah, da "aktivirate" vibracije. Aktivator je zožen, tako da je dno širše za stabilnost, ko udarite z mize ali druge ravne površine. Aktiviranje vilic na telesu ni priporočljivo, saj lahko pride do poškodbe (podplutbe, zlom lasišča). Uporabite ta aktivator brez lateksa, skoraj brez vonja, z vsemi vilicami, obteženimi in neobteženimi.

  #ACT Activator Navadna velikost – Dimenzija izdelka: 2,5" dia x 1" višina

  #ACT-LG-H Aktivator velike velikosti s sredinsko luknjo – Mera izdelka: 3” dia x 1 3/8” višina. (kot je prikazano na fotografiji, ki prikazuje Mid Ohm Tuning Fork)

  Nova večja velikost s sredinsko luknjo vam omogoča, da pokažete svoje najljubše glasbene vilice, ko jih ne uporabljate. Uporabite Activator, da imate svojo najljubšo glasbeno vilico v bližini, ko jo potrebujete hitro.

  #ACT-LG-H zajamčeno drži vse Ohm Therapeutics Tuning Fork. Izvrtana sredinska luknja ima premer 5/16″.

 • Terapevtske vilice CDTF...
  Hitri pogled

  Terapevtske vilice CDTF INTRODUCTORY SOUND HEALING SET

  84,00 €

  Terapevtske vilice CDTF INTRODUCTORY SOUND HEALING SET

  Odrasli, otroci in hišni ljubljenčki obožujejo igrivo interakcijo in dobre vibracije Ohm Tuning Fork ter pomirjujočo glasbo in zvoke zemeljskega CD-ja. Glasba in glasbena vilica skupaj ustvarita "stereo učinek", tako da lahko začutite glasbo in vibracijo glasbene vilice, ko se harmonizirajo! Doživite zdravilno resonanco Ohma, starodavnega tona, ki ga po vsem svetu slavijo zaradi njegovih mističnih in glasbenih lastnosti! Paket vključuje Mid Ohm Tuning Fork (136,1 Hz), Tuning Fork Activator (brez lateksa); Knjižica z navodili za uporabo s fotografijami in ilustracijami; in zgoščenka Sound Healing z glasbo, ki se ujema z Ohm Tuning Fork in povečuje njeno zdravilno resonanco.

 • Terapevtske vilice HI-OHM...
  Hitri pogled

  Terapevtske vilice HI-OHM high OHM OCTAVE SET

  155,00 €

  Ta najbolje prodajani paket vključuje srednje ohmske (136,1 Hz) in nizkoohmske (68,05 hz) vilice, aktivator ter knjižico z navodili. Fotografije prikazujejo, kako pravilno držati, aktivirati in uporabljati vilice. Navodila vključujejo pregled zdravljenja z zvokom, informacije o oktavah in prizvokih ter priporočene aplikacije, vključno z zdravljenjem spodnjega dela hrbta/križnice. Uporabite vsako vilico posebej ali skupaj (Ohm Octave). Tri možnosti v enem kompletu, odličen način za začetek raziskovanja zdravljenja zvoka z Ohm Tuning Forks! Low-Ohm Tuning Fork ima globok in zemeljski odmev, medtem ko Mid-Ohm Tuning Fork pomirja in uravnoveša. Te vilice skupaj proizvajajo oktavo Ohm, ozemljitveni in energični glasbeni interval. Uporabite na napetih mišicah, refleksnih in aku-točkah, da sprostite zataknjeno ali togo energijo, hkrati pa odprete energijske poti ali meridiane telesa.

 • Terapevtske vilice HI-OHM...
  Hitri pogled

  Terapevtske vilice HI-OHM high OHM OCTAVE SET 272.2 hz + 544.4 hz

  138,00 €

  Terapevtske vilice HI-OHM high OHM OCTAVE SET 272.2 hz + 544.4 hz

  Paket vključuje dve visokoohmski tuning vilici (272,2 Hz + 544,4 Hz) in paket navodil s 4 ploščami. Navodila vključujejo fotografije in tehnike uporabe za energijsko telo, plastenje zvoka in uvod v Feng-Shui zvoka™. Aktivirajte High Ohm Octave, da ustvarite terapevtski zvočni val, ki je vesel, svetel in energičen. Uporabite v energijskem polju okoli telesa, da pomagate uravnotežiti in uglasiti čakre ter ponovno vzpostaviti energijo sobe za zdravljenje ali domačega okolja. Tabela za uravnoteženje čaker prikazuje uporabo visoke ohmske oktave in ohmske oktave Sonic™. Če želite prejeti tabelo za uravnoteženje čaker z 20 % popustom, izberite spodnjo možnost #HI-SET + #TF-CHAKRA.

 • Terapevtske vilice PRO-SET...
  Hitri pogled

  Terapevtske vilice PRO-SET PROFESSIONAL STARTER SET

  189,00 €

  Terapevtske vilice PRO-SET PROFESSIONAL STARTER SET

  PRACTITIONER ZAČETNI SET

  Komplet Mid Ohm Tuning Fork vključuje dve Mid Ohm Tuning Vilice (136,1 Hz ea) in 3-delno embalažo z navodili s fotografijami, ki prikazujejo, kako pravilno držati, aktivirati in uporabljati tuning vilice, poleg tega vključuje navodila za zdravljenje hrbtenice (Hua Tuo Jia Ji točke). Dve Ohm Tuning Forks sta temeljni orodji Ohm Therapeutics. Ohmov unison se priporoča za obojestransko in distalno delovanje na telesu ter za podvojitev zdravilne resonance. Uporabite na napetih mišicah, refleksih, sprožilnih in aku-točkah.

  Video vsebuje ilustrirana navodila in video vadnice za 20 protokolov zdravljenja, vključno z osnovno tehniko in metodami uporabe tuning vilic za fizično in energijsko telo. Videoposnetek z navodili temelji na letih klinične uporabe in vključuje aplikacije zdravljenja, ki temeljijo na tradicionalni kitajski medicini (TCM). Priporočeni tretmaji uporabljajo znane aku-točke in energijske poti ter anatomsko postavitev za spodbujanje ravnotežja, gibanja in harmonije. 26 minut.

  VIDEO PRIKAZUJE:

  • Tehnika Tuning Fork: Kako držati in aktivirati Tuning Fork

  • Postopek prijave v petih korakih: najdi, otipaj, pogleda, aktiviraj, postavi

  • Štirje načini uporabe: enojni, obojestranski, distalni in dvojni

  • Telesna mehanika, tempo in ritem zdravljenja

  • Dvajset protokolov zdravljenja, ki uporabljajo aku-točke in anatomske postavitve

  • Kako uporabljati Mid Ohm Unison, Ohm Octave in High Ohm Tuning vilice

  • Kako vključiti petje in kristalne sklede v sejo zdravljenja z zvokom

  Zbirateljska izdaja vključuje 8-stransko knjižico, ki vsebuje umetnikovo izjavo in opombo založnika o Ohmu, od njegovih vedskih korenin do njegove sodobne uporabe kot zvočne zdravilne frekvence. Skladatelj de Muynck nas na tem posnetku popelje na cvetoče polje na večer sredi poletja, kjer obkrožajo toplo brnenje medonosnih čebel in sinkopirani ritmi čričkov in škržatov. Eliptična in vibracijska narava tega posnetka je očarljiva – sanjsko zvočno valovanje sveta v harmoniji s širšim kozmosom. Ko naš planet kroži okoli sonca, merljiva vibracija, znana kot Ohmova frekvenca, prežema vsak živ organizem. Na Vibrational Healing Music vas de Muynck popelje na terapevtsko potovanje v svoji značilni uglasitvi Ohma, znanega po svoji sposobnosti pomirjanja, ravnovesja in pomlajevanja. Pretreseni boste, ko se bo vaše vibracijsko bitje uskladilo s frekvencami Zemlje, ki potrjujejo življenje. Trajanje: 60:21

  Practitioner Activator je zasnovan tako, da se udobno prilega nogi, pri čemer pustita obe roki prosti za uporabo tuning vilic. Opremljen je s kakovostnimi elastičnimi trakovi, ki se ne zrahljajo ali zdrsnejo, zaponko, ki se zlahka zapre in sprosti, in gumijasto površino brez lateksa, ki je oblikovana tako, da se udobno prilega nogi. Za profesionalce je to nepogrešljivo orodje, ki izvajalcu omogoča prosto gibanje po mizi za zdravljenje. Uporabite za aktiviranje tehtnih in neobteženih glasbenih vilic. NA VOLJO NOVA VEČJA VELIKOST! PR-ACT-LG ima daljši elastičen trak. Običajna velikost je dolga 24–25″, večja velikost pa 28–30”.

 • Terapevtske vilice Sonic...
  Hitri pogled

  Terapevtske vilice Sonic OHM+Activator

  75,00 €

  Terapevtske vilice Sonic OHM+Activator

  Paket vključuje Sonic Ohm Tuning Fork (1088,8 Hz), Activator (brez lateksa) in 4-panel Instructional Package. Uporabite Sonic Ohm, da signalizirate začetek meditacije ali zdravilne seje in da pomagate uglasiti in uravnovesiti energijske centre telesa. Priporočljivo tudi za tiste, ki delajo s kristali. Uporabite Sonic Ohm, da prerežete, očistite in razblinite zastalo energijo. S prijetno kristalno jasnostjo je ta višji izraz Ohm tudi zemeljski ton s svojimi lastnostmi ozemljitve in uravnoteženja. Raziščite naprednejše tehnike razslojevanja zvoka tako, da združite Sonic Ohm z drugimi Ohm Tuning Forks.